Információ

Leértékelések

Árszorzós mérlegek

Mit érdemes tudni az árszorzós mérlegről?

Üzletet, saját vállalkozást vezet? Napi rendszerességgel kell termékeit lemérnie? Nincs megelégedve a jelenlegi mérlegével? Akkor Önnek egy megbízható, vadonatúj mérlegre van szüksége!

Egy jól működő vállalkozáshoz elengedhetetlen a törzsvásárlói kör kiépítése, ez pedig csak abban az esetben lehetséges, h...

Mit érdemes tudni az árszorzós mérlegről?

Üzletet, saját vállalkozást vezet? Napi rendszerességgel kell termékeit lemérnie? Nincs megelégedve a jelenlegi mérlegével? Akkor Önnek egy megbízható, vadonatúj mérlegre van szüksége!

Egy jól működő vállalkozáshoz elengedhetetlen a törzsvásárlói kör kiépítése, ez pedig csak abban az esetben lehetséges, ha a vevőkör megbízható minőséget kap a pénzéért és ennek következtében visszatér az üzletbe vásárolni. Azonban, ha eljátsszuk a bizalmukat, akkor ez nem fog megvalósulni. Szerezzen be egy megbízható mérleget és küszöbölje ki a rossz mérleg okozta hibákat!

Webáruházunk különféle típusú mérlegeket kínál nagy választékban, melyek között megtalálhatóak árszorzós mérlegek is. Ezek a típusú eszközök számos előnnyel rendelkeznek a régebbi mérlegekkel szemben. Az árszorzós mérleg nemcsak pontos mérést végez, de digitális kijelzőjének köszönhetően azonnal megjeleníti a tömeghez rendelt pontos egységárat is. Nincs kerekítés vagy csalás, a kijelzőn tizedes pontossággal leolvashatóak a valós adatok. Az árszorzós mérleg nélkülözhetetlen eszköze élelmiszerboltoknak, zöldség, gyümölcs üzleteknek, de secondhand üzletekben is hasznos lehet.

Vásároljon árszorzós mérleget és alapozza meg vállalkozása sikerét!

Bővebben

Árszorzós mérlegek 31 terméket találtam.

Mutat 1 - 31 / 31
 • 280 000 Ft‎

  Az Aclas LS2 vonalkód és címkenyomtató mérleg 15 kilogrammos méréshatárral és 5 gramm osztásértékkel tökéletes választás hentesek, zöldségesek, vegyesboltok számára. Termo nyomtatója vonalkóddal, logóval ellátott nagy felbontású címkét készít. A kihúzható nyomtatóba 56 mm maximális szélességű címke könnyedén cserélhető.

  280 000 Ft‎
 • 36 000 Ft‎

  Az Aclas PS1B típusú mérlege adapterről üzemeltethető, de három góliát elemmel akár két éven át is működik hálózati áram nélkül. Kitűnő választás piacokra és vásárokba. Ráadásul tökéletesen alkalmas kültéri, éjszakai használatra háttérvilágítással felszerelt, jól látható kijelzője okán.

  36 000 Ft‎
 • 39 500 Ft‎

  Az új generációs Aclas modellek kialakításánál a hordozhatóság volt a legfőbb szempont. Közel fél évig üzemeltethetőek 3 darab ceruzaelemmel, akár napi 8 órás használat mellett.

  39 500 Ft‎
 • Kifutott termék.  Helyettesítő termék : Aclas Ps6

 • 19 000 Ft‎

  Homorú tálcájának köszönhetően nem gurulnak el a mérendő termékeke a felületérő.Remek választás élelmiszer boltokba, zöldséges és húsboltokba is, nem csupán egyszerű kezelhetősége, hanem könnyű tisztíthatósága és időtállósága miatt is.NEM HITELESÍTHETŐ

  19 000 Ft‎
 • Kifutott termék már nem kapható :(  Rozsdamentes fémházának és tálcájának köszönhetően egy magasabb minőségi osztályt képvisel. Remek választás élelmiszer boltokba, zöldséges és húsboltokba is, nem csupán egyszerű kezelhetősége, hanem könnyű tisztíthatósága és időtállósága miatt is. NEM HITELESÍTHETŐ

 • Kifutott termék.  Helyettesítő termék : Acs-05 bolti ellenőrző mérleg 60Kg

 • Kifutott termék.  Helyettesítő termék : Acs-05 bolti ellenőrző mérleg 60Kg

 • 13 000 Ft‎

  Fémházának köszönhetően egy magasabb minőségi osztályt képvisel. Remek választás élelmiszer boltokba, zöldséges és húsboltokba is, nem csupán egyszerű kezelhetősége, hanem könnyű tisztíthatósága és időtállósága miatt is. NEM HITELESÍTHETŐ

  13 000 Ft‎
 • 33 500 Ft‎

  Fémházának köszönhetően egy magasabb minőségi osztályt képvisel. Remek választás élelmiszer boltokba, zöldséges és húsboltokba is, nem csupán egyszerű kezelhetősége, hanem könnyű tisztíthatósága és időtállósága miatt is.

  33 500 Ft‎
 • 37 500 Ft‎

  Az ACS-e mérlegek a legnépszerűbb árszorzós mérlegek. Eladó és vevő oldali LCD kijelzője háttér-világítással rendelkezik. Beépített akkumulátorról és hálózatról is működtethető.

  37 500 Ft‎
 • 35 500 Ft‎

  Remek választás élelmiszer boltokba, zöldséges és húsboltokba is, nem csupán egyszerű kezelhetősége, hanem könnyű tisztíthatósága és időtállósága miatt is. Eladó és vevő oldali LCD kijelzői háttér-világítással is rendelkeznek. Használhatja hálózati adapterrel, vagy akkumulátorral is. Rendelhető 6/15 kg-os és 15/30 kg-os méréshatárral.

  35 500 Ft‎
 • Remek választás élelmiszer boltokba, zöldséges és húsboltokba is ahol nyomtatott címkére van szükség. Eladó és vevő oldali LCD kijelzői háttér-világítással is rendelkeznek. NEM HITELESÍTHETŐ

 • 15 000 Ft‎

  Homorú tálcájának köszönhetően nem gurulnak el a mérendő termékeke a felületérő.Remek választás élelmiszer boltokba, zöldséges és húsboltokba is, nem csupán egyszerű kezelhetősége, hanem könnyű tisztíthatósága és időtállósága miatt is.NEM HITELESÍTHETŐ

  15 000 Ft‎
 • Megbízhatóan használható élelmiszer boltokban, zöldséges és húsboltokban is. Lapos és tornyos kivitelben is kapható. Eladó és vevő oldali LCD kijelzője is háttér világítással rendelkezik. Beépített akkumulátorról és hálózatról is működtethető. 2 évre hitelesíthető.KIFUTOTT TERMÉK!HELYETTESÍTŐ TERMÉK:Acs-l5 15/30kg hitelesített bolti mérleg

 • 271 700 Ft‎

  Az új CAS CL3000 címkenyomtatós, lapos és tornyos kivitelű rendszermérleg a legújabb és egyben legolcsóbb változata a CAS CL rendszermérleg családnak.

  271 700 Ft‎
 • 322 500 Ft‎

  A CAS CL5200 -as lapos kivitelű, címkenyomtatós rendszermérleg a CL5000J mérlegcsalád továbbfejlesztett változata. Ajánljuk élelmiszer üzletek számára tőkehús, csemege áru mérésére, illetve kisebb üzemekbe, üzletekbe előcsomagolásra.

  322 500 Ft‎
 • 322 500 Ft‎

  A Cas legújabb rendszermérlege nagyáruházakban és kisebb üzletekben is jól használható. Előcsomagolásra, hús-, vagy csemegeáruk mérésére egyaránt alkalmas. Széles, élénk színű LCD kijelzővel és egy villámgyors címkenyomtatóval van felszerelve.

  322 500 Ft‎
 • 818 000 Ft‎

  CAS CL 7200 -as sorozatú érintőképernyős önkiszolgáló mérleg, mely dekoratív megjelenésével új színt visz az üzlet belső megjelenésébe. Ajánljuk exkluzív kis és közepes üzleteken túl, hipermarketeknek, akár folyamatos üzem esetére is!

  818 000 Ft‎
 • 447 000 Ft‎

  A CAS CL5500 D kéttestű, címkenyomtatós, illetve blokknyomtatós rendszermérleg kiváló választás azoknak, akik olyan rendszermérleget keresnek üzletükbe, üzemükbe, melynek a billentyűzete nem a mérlegtesten, hanem a kijelzőnél van.

  447 000 Ft‎
 • 504 500 Ft‎

  A CAS CL5500 H függesztett kivitelű, kimondottan hal mérésre, halas tároló, zacskó címkézésére alkalmas címkenyomtatós, illetve blokknyomtatós rendszermérleg. A mérleg alap kivitelben kábelesen köthető hálózatba, Ethernet port segítségével, de lehetőség van vezeték nélküli, WIFI hálózatba kapcsolásra is WIFI modul használatával.

  504 500 Ft‎
 • 317 500 Ft‎
  Kiárusítás!

  A mérleg kiválóan alkalmas blokk nyomtatására, legyen szó tételes (több tételt tartalmazó) bizonylatról, vagy egy tételes, vonalkódot tartalmazó, címkét helyettesítő blokkról.

  317 500 Ft‎
 • 69 500 Ft‎

  Az ER mérleg mobil használhatóságával, könnyű kezelhetőségével és mérsékelt árával kitűnő választás a kis boltok pultjaira és piaci kiszolgálásra. Nagyon szép (kék) háttérvilágítással gyenge környezeti fényben is könnyen leolvashatóvá teszi a kijelzőt, belső akkumulátoros kivitele révén akár 2-3 napon keresztül is képes hálózat függetlenül üzemelni.

  69 500 Ft‎
 • 79 000 Ft‎

  A CAS kiváló minőségű, hordozható mérlegeit zöldségesek, húsboltok, piaci árusok, vendéglátóhelyek és minden olyan kiskereskedelmi egység számára ajánljuk, ahol a termékek súlyának ismerete alapvető fontosságú.

  79 000 Ft‎
 • 220 000 Ft‎

  Gyorsítsa fel termékeinek az értékesítését a CAS kiváló minőségű pultba építhető mérlegével, melyet most gyári hitelesítéssel rendelhet meg.

  220 000 Ft‎
 • 52 500 Ft‎

  PR II széles körben használható árszorzós mérleg, a népszerű PR Plus mérlegcsalád továbbfejlesztett változata. OIML engedélyének köszönhetően joghatással történő mérésre alkalmas (kiszolgálásra alkalmas). Az ár tartalmazza a gyártói hitelesítést, mely egyenértékű a hitelesítéssel.

  52 500 Ft‎
 • 14 000 Ft‎

  Remek választás élelmiszer boltokba, zöldséges és húsboltokba is, nem csupán egyszerű kezelhetősége, hanem könnyű tisztíthatósága és időtállósága miatt is. NEM HITELESÍTHETŐ

  14 000 Ft‎
 • A Rongta RLS1000 kedvező árú nagyméretű kijelzővel szerelt címkenyomtatós rendszermérleg, amely folyamatos használat mellett, rideg körülmények között is kitűnően teljesít.KIFUTOTT TERMÉK!Helyettesítő termékért kérjük, kattintson IDE!

 • Abszolút árbajnok a címkenyomtatós rendszermérlegek között. Az RLS1000 kisebb méretű kijelzővel szerelt változata, amely teljesítményében teljes mértékben megfelel márkatársának.KIFUTOTT TERMÉK!Helyettesítő termékért kérjük, kattintson IDE!

 • Abszolút árbajnok a címkenyomtatós rendszermérlegek között. Az RLS1000 kisebb méretű kijelzővel szerelt változata, amely teljesítményében teljes mértékben megfelel márkatársának. KIFUTOTT TERMÉK!Helyettesítő termékért kérjük, kattintson IDE!

 • 14 500 Ft‎

  Remek választás élelmiszer boltokba, zöldséges és húsboltokba is, nem csupán egyszerű kezelhetősége, hanem könnyű tisztíthatósága és időtállósága miatt is.NEM HITELESÍTHETŐ

  14 500 Ft‎
Mutat 1 - 31 / 31