Bankjegy számlálók

Bankjegy számlálók széles választéka.

Bankjegy számlálók 13 terméket találtam.

Mutat 1 - 13 / 13
 • 39 900 Ft‎

  Egyszerűen, könnyen kezelhető pénzszámoló gép. A behelyezett bankjegyeket megszámolja, és ezzel párhozamosan két különböző módszerrel ellenőrzi a valódiságukat. Az UV és a mágneses (UV, MG) vizsgálati módszerek segítségével nagy pontossággal képes felismerni a hamis bankjegyeket.

  39 900 Ft‎
 • 46 000 Ft‎

  Egyszerűen kezelhető, automatikus pénzszámláló gép, kék, grafikus LCD kijelzővel. Alkalmas pénztárakban, bankokban, valamint különböző pénzátvételi helyeken történő használatra, ahol a gyors pénzszámlálás mellett fontos a bankjegyek azonnali vizsgálata is.

  46 000 Ft‎
 • 50 000 Ft‎

  Könnyen kezelhető bankjegyszámláló, fém bankjegy adagolóval és ügyfél kijelzővel. Egyszerűen, könnyen kezelhető pénzszámoló gép. A behelyezett bankjegyeket megszámolja, és ez mellett két különböző módszerrel ellenőrzi a valódiságukat.

  50 000 Ft‎
 • Kifutott termék már nem kapható :(  Hordozható bankjegyszámláló készülék, beépített UV és MG pénzvizsgálati funkcióval.

 • 56 000 Ft‎

  Egyszerűen kezelhető, automatikus pénzszámoló gép, dupla LCD kijelzővel, és ügyfél kijelzővel. Alkalmas pénztárakban, bankokban, valamint különböző pénzátvételi helyeken történő használatra, ahol a gyors pénzszámlálás mellett fontos a bankjegyek azonnali vizsgálata is.

  56 000 Ft‎
 • 66 000 Ft‎

  Professzionális pénzszámoló gép, állítható, nagyméretű LCD kijelzővel és AJÁNDÉK vevőkijelzővel.Egyszerűen, könnyen kezelhető pénzszámoló gép. A behelyezett bankjegyeket megszámolja, és ezzel párhuzamosan három különböző módszerrel ellenőrzi a valódiságukat.

  66 000 Ft‎
 • Felüladagolós banki, felső kategóriás bankjegyszámláló gép, UV, IR, DD, MG vizsgálati módokkal, állítható sebességgel. KIFUTOTT TERMÉK!

 • 265 000 Ft‎

  Az EC-5200 típusú bankjegyszámláló gép a legújabb fejlesztésű modell, ami már alkalmas a bankjegyek azonosítására és az értékük megállapítására is. Több, mint pénzszámoló gép, az értékszámláló funkciónak köszönhetően egy igaz svájci bicska lehet bármelyik pénztárban.

  265 000 Ft‎
 • 356 000 Ft‎

  Az EC-5600 pénzszámoló gép valójában már egy bankjegyfeldolgozó állomás. Számol, szortíroz, válogat, forgat, és nagy pontosságú, többszintű vizsgálatra is alkalmas.Ez a bankjegyszámláló képes a bankjegyek azonosítására, az értékük megállapítására és FORINT-al is működik (régi és az új bankjegyekkel egyaránt).

  356 000 Ft‎
 • Professzionális, felső adagolós bankjegyszámláló valódiság ellenőrzéssel és nagyon megbízható működéssel. Alkalmas akár napi, akár időszakos használatra is, nagy terhelhetőség és kiemelkedő pontosság jellemzi. KIFUTOTT TERMÉK!

 • 455 500 Ft‎

  Az EuroCash EC-5800 egy felsőkategóriás, nagy igénybevételre tervezett értékszámláló és bankjegy felismerő funkcióval ellátott, úgynevezett 2 zsebes pénzszámláló gép. Ez a bankjegyszámláló képes a bankjegyek nagy pontosságú azonosítására és annak eredetiségének megállapítására.

  455 500 Ft‎
 • 23 000 Ft‎

  Kompakt méretű, egyszerűen kezelhető pénzszámoló gép. Megszámolja a behelyezett bankjegyeket, utalványokat. Hálózatról és elemről (nem tartozék) is üzemeltethető.

  23 000 Ft‎
 • 26 000 Ft‎

  Kézi, hordozható elemről is működtethető bankjegyszámláló, pénzszámoló gép. Megszámolja a behelyezett bankjegyeket, utalványokat.

  26 000 Ft‎
Mutat 1 - 13 / 13