Információ

Címkenyomtatós mérlegek

Címkenyomtatós mérlegekkel, vagy rendszermérlegekkel a nagy áruházakban is használatos mérő/címkéző kialakítást tudjuk megvalósítani. Termékkínálatunkban szerepelnek olyan árfekvésű rendszermérlegek is, melyek már kisboltok számára is elérhető árkategóriát képviselnek!

Címkenyomtatós rendszermérlegeket leginkább csemegepultokban alkalmaznak, ill...

Címkenyomtatós mérlegekkel, vagy rendszermérlegekkel a nagy áruházakban is használatos mérő/címkéző kialakítást tudjuk megvalósítani. Termékkínálatunkban szerepelnek olyan árfekvésű rendszermérlegek is, melyek már kisboltok számára is elérhető árkategóriát képviselnek!

Címkenyomtatós rendszermérlegeket leginkább csemegepultokban alkalmaznak, illetve sok esetben zöldség, gyümölcs pultoknál is. Lényeges, hogy a húskészítményeket, illetve zöldség/gyümölcs árut nem mérhetjük egyazon mérlegen

Bővebben

Címkenyomtatós mérlegek 11 terméket találtam.

Mutat 1 - 11 / 11
 • Remek választás élelmiszer boltokba, zöldséges és húsboltokba is ahol nyomtatott címkére van szükség. Eladó és vevő oldali LCD kijelzői háttér-világítással is rendelkeznek. NEM HITELESÍTHETŐ

 • 271 700 Ft‎

  Az új CAS CL3000 címkenyomtatós, lapos és tornyos kivitelű rendszermérleg a legújabb és egyben legolcsóbb változata a CAS CL rendszermérleg családnak.

  271 700 Ft‎
 • 322 500 Ft‎

  A CAS CL5200 -as lapos kivitelű, címkenyomtatós rendszermérleg a CL5000J mérlegcsalád továbbfejlesztett változata. Ajánljuk élelmiszer üzletek számára tőkehús, csemege áru mérésére, illetve kisebb üzemekbe, üzletekbe előcsomagolásra.

  322 500 Ft‎
 • 322 500 Ft‎

  A Cas legújabb rendszermérlege nagyáruházakban és kisebb üzletekben is jól használható. Előcsomagolásra, hús-, vagy csemegeáruk mérésére egyaránt alkalmas. Széles, élénk színű LCD kijelzővel és egy villámgyors címkenyomtatóval van felszerelve.

  322 500 Ft‎
 • 818 000 Ft‎

  CAS CL 7200 -as sorozatú érintőképernyős önkiszolgáló mérleg, mely dekoratív megjelenésével új színt visz az üzlet belső megjelenésébe. Ajánljuk exkluzív kis és közepes üzleteken túl, hipermarketeknek, akár folyamatos üzem esetére is!

  818 000 Ft‎
 • 447 000 Ft‎

  A CAS CL5500 D kéttestű, címkenyomtatós, illetve blokknyomtatós rendszermérleg kiváló választás azoknak, akik olyan rendszermérleget keresnek üzletükbe, üzemükbe, melynek a billentyűzete nem a mérlegtesten, hanem a kijelzőnél van.

  447 000 Ft‎
 • 504 500 Ft‎

  A CAS CL5500 H függesztett kivitelű, kimondottan hal mérésre, halas tároló, zacskó címkézésére alkalmas címkenyomtatós, illetve blokknyomtatós rendszermérleg. A mérleg alap kivitelben kábelesen köthető hálózatba, Ethernet port segítségével, de lehetőség van vezeték nélküli, WIFI hálózatba kapcsolásra is WIFI modul használatával.

  504 500 Ft‎
 • 317 500 Ft‎
  Kiárusítás!

  A mérleg kiválóan alkalmas blokk nyomtatására, legyen szó tételes (több tételt tartalmazó) bizonylatról, vagy egy tételes, vonalkódot tartalmazó, címkét helyettesítő blokkról.

  317 500 Ft‎
 • A Rongta RLS1000 kedvező árú nagyméretű kijelzővel szerelt címkenyomtatós rendszermérleg, amely folyamatos használat mellett, rideg körülmények között is kitűnően teljesít.KIFUTOTT TERMÉK!Helyettesítő termékért kérjük, kattintson IDE!

 • Abszolút árbajnok a címkenyomtatós rendszermérlegek között. Az RLS1000 kisebb méretű kijelzővel szerelt változata, amely teljesítményében teljes mértékben megfelel márkatársának.KIFUTOTT TERMÉK!Helyettesítő termékért kérjük, kattintson IDE!

 • Abszolút árbajnok a címkenyomtatós rendszermérlegek között. Az RLS1000 kisebb méretű kijelzővel szerelt változata, amely teljesítményében teljes mértékben megfelel márkatársának. KIFUTOTT TERMÉK!Helyettesítő termékért kérjük, kattintson IDE!

Mutat 1 - 11 / 11