A Sam4S Online pénztárgépek vezérlőprogramjai a NAV rendszerén keresztül átállnak az új szabályozás szerinti módosult működésre.

A Sam4S pénztárgépek szoftvere zárt mobilhálózaton fog frissülni az elkövetkező időszakban. A programcserére azért van szükség, mert a tavalyi évben elfogadott új jogszabályok értelmében a pénztárgépek működésében jelentős változásokat kellett eszközölni, majd az engedélyeztetési eljáráson is át kellett esniük a kasszáknak.

Az új szoftver érkezésére az Sam4S pénztárgépek üzemeltetői 2017. november 13-ától számíthatnak. Az új szoftver napi zárás után vagy zárt adóügyi nap esetén bekapcsoláskor kerül telepítésre a pénztárgépeken és hozzávetőleg egy órát vesz igénybe.

A szoftverfrissítés befejezésekor a pénztárgép kinyomtat egy bizonylatot, amelyen a "Sikeres pénztárgép program csere!" felirat szerepel, továbbá a kijelzőn megjelenik az "ELADÁS MÓD KIJELENTKEZVE!" felirat.

A sikeres frissítés után pénztárgépen a napi munka az "1" számbillentyű és az "ELADÓ" funkciógomb lenyomása után kezdhető meg.

A Sam4S pénztárgépek tulajdonosai ERRE a linkre kattintva tájékozódhatnak a frissítés menetéről.

A pénztárgépek új szoftvere belső működésében jelentősen megváltozott, de a jogszabályok által előírt új funkciók is elérhetővé válnak a pénztárgépeken a programcsere után. Ezenkívül számos apró módosítás történt a kezelésben, amelyek a felhasználók visszajelzései alapján segítik a napi munkát az eszközökön.

Az új programmal rendelkező Sam4S pénztárgépek kezelési útmutatói a webáruházunkban az egyes pénztárgéptípusok termékoldalain és a letöltések menüpontban is elérhetőek, de az alábbi hivatkozásokra való kattintással is megtekinthetőek:

A Sam4s Online pénztárgépekhez új Kontrollszalag program is készült, amely az új előírások szerinti naplófájlokat is képes feldolgozni és több új kényelmi funkcióval is gyarapodott az eszköztára.

Nyugtával dicsérje a napot!

Üdvözlettel Tóth Gábor

Au Cash Kft.
1161 Budapest, Baross utca 4.
+36 20 / 486 - 11 - 88
+06 1 / 405 - 12 - 85
https://onlinepenztargeprendeles.hu/ ; https://aucash.hu/
penztargepredeles@gmail.com

Kövessen minket a facebook-on:
https://www.facebook.com/aucashkft