CashCube Pro online pénztárgép

Új termék

Megbízhatóan használható nagy forgalmú üzletekben (1000-1500 nyugta/nap átlagban), ahol számít a modern desig a nagy tudás a megvilágítható kijelző, a könnyű és gyors papírtekercs csere, és a kerekítős euró-szabványú szoftver és a számlaadás.

Bővebb leírás

Leírás

CashCube Pro pénztárgép önállóan (PC csatlakoztatása nélkül) számlát tud készíteni, teljes értékű PC billentyűzete segítségével. Vonalkód olvasó csatlakoztatásával lehetőség nyílik egy gyorsabb, egyszerűbb és látványosabb értékesítésre, a külső kijelző csatlakoztatásával pedig távolabb is elhelyezhet vevőtájékoztató kijelzőt.

Ha a vásárlást követően felmerülne az igénye egy pénz tartó kasszadobozra, mindenféle szervizes segítség nélkül összekapcsolhatja a bármikor szabadon vásárolható cascube márkanevet viselő kasszával.

A pénztárgép nagy sebességű termo nyomtatóval rendelkezik melynek nagy előnye még a gyors papírszalag csere, valamint a különböző méretű papírszalagok használata, mely szervizes segítség nélkül is változtatható. (44mm, 57,5mm, 70mm, 80mm)

Legyen szó mérleg kezelésről vagy bankkártya terminál vagy számítógép (vagy a későbbiekben PC nélküli felhő szolgáltatás) csatlakoztatásáról a CasCube Pro online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában.

A pénztárgép nagy sebességű termo nyomtatóval rendelkezik (25 sor/sec) melynek nagy előnye még a gyors papírszalag csere.

Legyen szó mérleg kezelésről vagy bankkártya terminál vagy számítógép (vagy a későbbiekben felhő szolgáltatás) csatlakoztatásáról a CasCube light online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában.

Közvetlen számla nyomtatási funkció, két nyugta között papír méret váltas a számla íráshoz

Engedély szerinti típus:

CashCube PRO /Magyar/ pénztárgép

Forgalmazó:

LA Pénztárgép Kft.

Gyártó:

Tekinvest Holding Kft.

Mobilszolgáltató:

TELEKOM

MKEH engedély száma:

A120

Méret:

372mm x 355mm x 160mm (szél x mély x mag)

Tömege (kg):

2,5 kg

Nyomtató típusa,módja:

Hőnyomtató

Nyomtatás sebessége:

25 sor / másodperc

Nyomtatott karakterek száma:

12*24 pixel, 32 karakter / sor

Papírméret:

44*80-ig; 57*80-ig; 70*80; 80*80

PLU-k száma:

10.000

Kezelhető pénztárosok száma:

20 fő

Funkció billentyűk száma:

140 billentyű / 20 közvetlen gyűjtő / 20 közvetlen PLU

PC program PLU feltöltéshez:

Van és ingyenes

Külső csatlakozások:

Fizikai :3 db USB A, 1 db USB AB,1 db RS232, 1 kasszanyitó, Tápfesz 24V antenna csatlakozó. Rátehető: Vonalkód olvasó, OTP fizető terminál, ERSTE fizető terminál, Mérleg, PC , kassza 9V,

Elektronikus ellenörző szalag:

nincs

Szoftver frissítések:

Távolról NAV-on keresztül

Előnyök

cherry MX billentyűzet 50M leütés, vagy érintő billentyűzet érintés rezgés visszajelzéssel - Letisztult Design széleskörű periféria rákapcsolási lehetőség(bakterminálok, mérleg, vonalkód olvasó , oszlopkijelző) - open PLU értékesítés (korlátlan PLU szám számítógépes adatbázisból), ügyviteli rendszer engedélyeztetése nélkül - Göngyöleg visszárú sztornó kezelés - - offline PLU értékesítés számítógépes szoftverrel ügyviteli rendszer engedélyeztetése nélkül

- Ellenőrző szalag nyomtatása -

Az új szoftverben - melyet minden már korábban vásárolt pénztárgépünk a központi frissítés miatt megkap - egy új sokak által hiányolt funkció került beépítésre. Lehetőség van ellenőrző szalag nyomtatására akár visszamenőlegesen, akár egész nap, akár egy nyugta tekintetében. A pénztári elszámoltatás ellenőrzésének elengedhetetlen feltétele. Nem kell hozzá semmilyen külső berendezés, ezt maga a pénztárgép tudja!

Kapcsolódó termékek

Letöltés

cc-pro-kez.pdf

Kezelési útmutató a CashCube Pro online pénztárgéphez.

Letöltés (1.96M)