• Csak online
Sam4s raktár program
search
  • Sam4s raktár program

Sam4s raktár program

7 874 Ft

Az Sam4s Raktár segítségével árucikk adatokat tölthet fel a számítógépéről a pénztárgépére és pontos információkat szerezhet a termékeinek a kelendőségéről.

A hagyományos pénztárgépek két szalagra nyomtattak bizonylatokat, melyek közül az egyik célja az volt, hogy a forgalmi adatok visszakereshetőek, és tanulmányozhatóak legyenek.

Mennyiség

  100% Garancia

Gyártói garancia, gördülékeny, gyors ügyintézés.

  Több féle szállítási mód.

Futár szolgálat, Magyar Posta és egyéb szállítók is megtalálhatóak szállítóink között.

  Személyes átvételi lehetőség

Megrendelését személyesen is átveheti üzletünkben.

Szoftverünkkel egyszerűen rögzítheti egy termék nevét, árát és ÁFA körét a pénztárgépe memóriájában.

Ezt követően, az értékesítés során elegendő lesz csupán az árucikk sorszámát beütnie ahhoz, hogy ezek az adatok megjelenjenek a nyugtáin.

Emellett a termékek vonalkódja is feltölthető a Sam4s pénztárgépekre a program segítségével.

Ha így jár el, csupán le kell majd olvasnia a kódot az értékesítéshez.

Bár ezek az információk manuálisan is rögzíthetőek a készülékeinken, a program használatával rengeteg időt spórolhat meg, ha sokféle terméket értékesít, vagy gyakran változik az árukészlete.

A Sam4s Raktár azonban nem csak a termékadatok bevitelét gyorsítja fel; a szoftver felhasználásával az eladott tételek adatait is elmentheti a számítógépén és megtudhatja, hogy pontosan mennyi fogyott az összes árucikkből, vagy egy bizonyos termékből egy meghatározott időszakban.

Az online pénztárgépeink soros kábellel köthetőek össze számítógépekkel, ha nincs ilyen port a PC-jén, akkor egy soros-USB átalakítóra is szüksége lesz a szoftver használatához.

Javasoljuk, hogy az általunk is forgalmazott Aten típusú átalakítót használja a készülékek összekapcsolásához, ha nincs soros port a számítógépén.

Bár elképzelhető, hogy a szoftver más adapterekkel is jól működik majd, ha ezt az eszközt választja, garantálni tudjuk, hogy megfelelő lesz az adatátvitel sebessége.

Támogatott pénztárgépek:

- Sam4s NR-240, Sam4s NR-300, Sam4s NR-440

Támogatott operációs rendszerek:

- Windows

sam4s-raktár

Ez még talán érdekelhet

Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.